Награди по повод Нова година

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

По повод Нова година следуваат
Награди, награди... Ротари клубот Битола Широк Сокак наградува заедно со нашата Библиотека.

Сѐ што треба да направите е да напишете  пораки за Нова година (на овој пост NUUB Facebook).
Да го споделите постот јавно на Вашиот профил.

Вие самите одлучувате кои пет објави ќе ги добијат овие  награди со најмногу лајкови.

Наградната игра трае до 05.01.2022 година.

 

Сподели на Facebook