Национална установа - Универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ - Битола
Адреса:
ул. „Пеце Матичевски“ бр.39
Битола
Македонија
7000

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: Зајмување: 047/232-999
Факс: Централа: 047/220-208

Информации: Директор: м-р Бојан Стефановски
Сподели на Facebook