EBSCO

PDFПечатиЕ-пошта

Почитувани корисници,


Со задоволство ја споделуваме новоста дека академската заедница на Република
Македонија и МЕБ имаат повторно пристап до високоцитираните бази на EBSCO!
Освен на добро познатите бази овозможен е пристап до најкомплетни научни бази
Academic Search COMPLETE, Business Source COMPLETE, новите бази American
Doctoral Dissertations и Psychology and Behavioral Sciences Collection, како и
пробен период на eBook Academic Collection Trial.
Повелете пребарувајте и исполнете ги вашите потреби!

http://search.ebscohost.com

Сподели на Facebook