„Таму каде што припаѓаме“ - Емили Гифин

PDFПечатиЕ-пошта

( 5 Гласа )

Емили со овој роман само ја потврдува својата позиција на современа Џејн Остин. Со начинот на кој го проткајува својот текст преку хумор, искреност, оригиналност и со коментарите за современиот живот повторно го враќа на сцената, женскиот роман, но со модерен пресврт. И самата Џејн Остин сигурно би уживала читајќи го.

Сподели на Facebook