„Експеримент 51“

PDFПечатиЕ-пошта

( 1 Глас )

Додека ја читате книгата имате чувство дека гледате филм! - ова е најчестата реакција на читателите за романот „Експеримент 51“, првенче на македонскиот автор Методија Диневски. Оваа возбудливо четиво ќе ве поведе на патување во античко време. Роман е исполнет со голем број на факти и докази кои алудираат на тоа дека ние сме експеримент на туѓа цивилизација.

Сподели на Facebook