Аферата Колумбо

PDFПечатиЕ-пошта

( 5 Гласа )

Семејна тајна, безмилосен фанатик и продолжена рака на американската влада - сето ова е поврзано со една неверојатна приказна.

Што ако се што знаеме за откривањето на Америка е лага? Што ако таа лага е измислена за да се скрие тајната зошто Колумбо пловел во 1492 година? И што ако тајната што е чувана 500 години може насилно да го промени современиот политички свет?

Сподели на Facebook