И оваа есен со многу нови наслови...

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Почитувани читатели, со задоволство Ве информираме дека и оваа есен Библиотеката продолжува со набавка на наслови кои вие ги баравте. Како најбарани нови наслови за оваа есен Ви ги издвојуваме:

- Сфинга на гневот - Жарко Кујунџиски

- Јуда - Амос Оз

- Повикот на кукавицата - Роберт Галбрајт

- Хотел тишина - Ојдур Ава Олафсдотир

- Одбивна среќа - Гиљермо Мартинес

- Заклучи ги сите врати - Рајли Сејгер

- Свекрва - Сели Хепворд

- Затворениот ковчег - Софи Хана

- Убиства со монограм - Софи Хана

- Мистеријата на трите четвртини - Софи Хана

- Солзите на Афродита - Хана Филдинг........

и многу други наслови кои Ве чекаат на нашите полици....

Ве очекуваме!

Сподели на Facebook