Мојата дигитална приказна

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

На ден 27.12.2021 година, во просторииите на Библиотеката се доделија благодарници на учениците за учество во проектот “Мојата дигитална приказна“.
Во проектот „Мојата дигитална приказна“ учестуваа учениците од едукативниот центар „Едусфера“- Битола.
Во рамки на проектот се снимени 18 видео приказни, достапни и на знаковен јазик.
Приказните во најскоро време ќе бидат достапни на каналот на you tube на Библиотеката.
Проектот е финансиран од Министерстото за култура на Северна Македонија.
Координатор на проектот е м-р Фатма Бајрам Аземовска, соработници м-р Гордана Ѓорѓиевска Неделковски и Слободан Пачовски.

Повеќе фотографии од овој настан на следниот линк: NUUB Facebook

 

 

Сподели на Facebook