Девет совршени туѓинци - Лијан Моријарти

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Дали десет дена во здравствено одморалиште навистина можат да ве променат засекогаш?
Овие девет совршени туѓинци наскоро ќе го откријат тоа...
Девет луѓе се наоѓаат во оддалечено здравствено одморалиште. Некои се тука за да ослабат, некои за да си го рестартираат животот, а некои се тука од причини што не можат да си ги признаат ниту самите на себе. Повеќе...

Сподели на Facebook