Педесет нијанси ослободени - Е.Л Џејмс

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Романтична и незауздана.Ова е серија што ќе ве опседнува, поседува и засекогаш ќе се врзе за вас.
Тој ден кога Анастасија Стил го запозна Кристијан Греј пламна љубовната искра што засекогаш им го смени животот. Кристијановите единствени сексуални интересирања прво ја вчудовидоа Ана, потоа ја заинтересираа и на крајот сосема ја одбија. Кристијан е подготвен на секаква жртва само да ја задржи. Повеќе...

Сподели на Facebook