Длабоко во душата

PDFПечатиЕ-пошта

( 2 Гласа )

„Сега дишев само по патот на нејзиниот здив, живеев само по патот на нејзиниот пулс. По телото почувствував огномет на илјадници прсти истовремено, јас бев радост, задоволство, среќа и опиеност, имав чувство дека умирам и дека истовремено, одново се раѓам“

Сподели на Facebook