Сенки од минатото

PDFПечатиЕ-пошта

( 7 Гласа )

Сега е единствената наследничка на домот со огромен имот во Франција.
Една стара тетка со песни ја води во потрага по мистериозната Софија, чија трагична љубов го сменила курсот на семејната историја.
Додека ги открива семејните тајни, се впушта во лично патешествие низ времето, согледувајќи дека замокот може да и ги даде одговорите за нејзиното минато и конечно да ја отклучи иднината.

Сподели на Facebook