Продажна изложба на книги

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Сите капитални едиции промовирани последните неколку години и сите поддржани и финансирани изданија на Министерството за култура можат да се купат во Националната установа - Универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ - Битола.

Подолу наведените едиции, се веќе изложени и пуштени во продажба, за да може секој читател да избере книга за себе од домашната и светската литература.

Книгите ќе можат да се купат секој работен ден од 8 до 16 часот.

 

Едиции достапни за продажба

Ѕвезди на светската книжевност

130 тома Македонска книжевност на македонски јазик

130 тома македонска книжевност на англиски јазик

Врвови на светската филозофија, историја и психологија со психоанализа

Печатење на публикации со прилог CD за документарни филмови - Македонски искушенија

 

Ценовници

130 Тома Македонска книжевност.xls

Врвови на светската филозофија, историја и психологија со психоанализа.xls

Ѕвезди на светската книжевност.xls

Подготовка, превод, лектура и печатење на 5 дополнителни наслови од Проектот 135 тома македонска книжевност.xls

Превод и печатење на 130 тома македонска книжевност на англиски јазик.xls

Превод на македонски јазик на дела од албанската и турската книжевност во Македонија.xls

Печатење на публикации со прилог ЦД за документарни филмови – Македонски искушенија.xls

Сподели на Facebook