Информации за корисници

подготвува: м-р Гордана Ѓорѓиевска - Неделковски

Филтер по Наслови 

Прикажи # 
# Наслов на артиклот Автор Кликови
1 ИВО АНДРИЌ – 60 ГОДИНИ ОД НОБЕЛОВАТА НАГРАДА ПОСВЕТЕНА НА БИБЛИОТЕКИТ м-р Гордана Ѓорѓиевска - Неделковски 808
2 Библиотектите низ светот во служба на народот м-р Гордана Ѓорѓиевска - Неделковски 602
3 Фантазија и хорор: 10 книги кои ги препорачуваме за бррр и ваууууу м-р Гордана Ѓорѓиевска - Неделковски 783
4 Неверојатни книги за љубовта која го менува светот м-р Гордана Ѓорѓиевска - Неделковски 1163
5 Неверојатно интересни 20 наслови на книги наменети за децата м-р Гордана Ѓорѓиевска - Неделковски 1235
6 Предлог книги од српскохрватско говорно подрачје м-р Гордана Ѓорѓиевска - Неделковски 1028
7 Книги чиј наслов ќе ве насмее м-р Гордана Ѓорѓиевска - Неделковски 938
8 Книги кои мора да ги прочитате за време на новогодишните празници м-р Гордана Ѓорѓиевска - Неделковски 1151
9 И оваа есен со многу нови наслови... м-р Гордана Ѓорѓиевска - Неделковски 1255
10 5 писателки за кои можеби не сте знаеле дека се жени! м-р Гордана Ѓорѓиевска - Неделковски 1281

Страница 1 од 3

Сподели на Facebook