Информации за корисници

подготвува: м-р Гордана Ѓорѓиевска - Неделковски

Филтер по Наслови 

Прикажи # 
# Наслов на артиклот Автор Кликови
21 Доделена наградата за „Роман на годината“ (2017) Administrator 2517
22 Награди за најуспешни книжевни дела Administrator 2713
23 18-ти традиционален Саем на книга Administrator 3486
24 Зошто треба да ги читаме класиците? Administrator 3272
25 Доделена наградата „Балканика“ Administrator 2591
26 Конкурс за најуспешни литературани остварувања во 2017 Administrator 2700
27 Меѓународен конкурс за поезија „Антево слово“ Administrator 2872
28 Турскиот мјузикл „Легендата на птицата Симург“ во Скопје Administrator 2415
29 ON-LINE платформа за брзо учење Administrator 2964

Страница 3 од 3

Сподели на Facebook