Архива (наслови)

Прирачник за процена и менаџмент на ризиците на животната средина

PDFПечатиЕ-пошта

( 1 Глас )

Прирачник за процена и менаџмент на ризиците на животната срединаАвтор:

Питер Калоу

 

Глобална револуција на јавниот менаџмент

PDFПечатиЕ-пошта

( 1 Глас )

Глобална револуција на јавниот менаџментАвтор:

Доналд Ф. Кетл

   

Мултикултурна загатка

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Мултикултурна загаткаАвтор:

Герд Бауман

 

Музичката пиратерија и теоријата на криминалот

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Музичката пиратерија и теоријата на криминалот Автор:

Самир Индуџа

   

Проучување податоци и предвидувачка анализа

PDFПечатиЕ-пошта

( 2 Гласа )

Проучување податоци и предвидувачка анализаАвтор:

Колин Мек - Кју

   

Страница 70 од 70

Сподели на Facebook